Η θερμική κάμερα είναι μια κάμερα απεικόνισης της θερμοκρασίας των αντικειμένων. Αυτό σημαίνει ότι μέσα από την κάμερα βλέπουμε τα αντικείμενα με χρώματα από το μπλε έως το κόκκινο και το άσπρο τα οποία αντιπροσωπεύουν και μια θερμοκρασία: Το ψυχρό απεικονίζεται με μπλε και όσο περνάμε στα θερμότερα, τα χρώματα γίνονται πιο κοκκινωπά, κίτρινα έως το άσπρο που απεικονίζει το θερμότερο αντικείμενο.

Με την βοήθεια της θερμικής κάμερας μπορούμε να εντοπίσουμε διαρροές από οποιοδήποτε υδραυλικό δίκτυο ύδρευσης ή αποχέτευσης και υγρασίες που ακόμα δεν έχουν εκδηλωθεί αλλά υπάρχει διαρροή στο δίκτυο. Για τον λόγο αυτό μπορούμε να γλιτώσουμε χρόνο και κόπο που θα δαπανούσαμε σπάζοντας και ψάχνοντας για την πηγή του προβλήματος. Επίσης δίνουμε στον πελάτη οικονομικότερη λύση, γρηγορότερη αποκατάσταση αλλά και με τη δυνατόν λιγότερη αναστάτωση για αυτόν.

Από τα βασικά και αναγκαία κατασκευαστικά ενός σπιτιού είναι και το αποχετευτικό σύστημα.

Αναλαμβάνουμε πλήρως την επιδιόρθωση ή εγκατάσταση του αποχετευτικού σας συστήματος με τα καλύτερα υλικά της αγοράς όπου προσφέρουν πλήρη στεγανότητα και αντοχή σε διάφορες χημικές ουσίες όπως καθαριστικά ή απορρυπαντικά.

Με ένα τηλεφώνημα είμαστε κοντά σας να σας δώσουμε λύσεις στο πρόβλημα σας η να συζητήσουμε για την νέα εγκατάσταση του αποχετευτικού σας πάντα με υπευθυνότητα και  χαμηλές τιμές.

Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών αποφράξεων  σε κατοικίες και πολυκατοικίες, όπως μπανιέρες, σιφώνια, λεκάνες, νιπτήρες κ.α.
Χρησιμοποιώντας επαγγελματικό μηχάνημα απόφραξης εγγυόμαστε την πλήρη αντιμετώπιση του προβλήματος ασχέτως του μεγέθους του.

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σπίτια με τα υδραυλικά τους είναι το πρόβλημα της διαρροής και ειδικότερα όταν δεν είναι εμφανές και δεν ξέρουμε από πού προέρχεται, είτε αφορά υδραυλική εγκατάσταση είτε εγκατάσταση θέρμανσης.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει και λύνει υπεύθυνα και οριστικά οποιοδήποτε πρόβλημα διαρροής με την χρήση υπέρυθρης κάμερας.

Με την χρήση θερμικής κάμερας μπορούμε να εντοπίσουμε σωλήνες νερού κρύου ή ζεστού, και τυχών διαρροές σε οποιοδήποτε  υδραυλικό δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης.

Μπορούμε επίσης να εντοπίσουμε, υγρασίες σε τοίχους όπου ακόμα δεν έχουν εκδηλωθεί αλλά και οι πηγές των ήδη εμφανών υγρασιών.

Χρησιμοποιώντας πάντα νέες τεχνολογίες είμαστε σίγουροι πάντα για το αποτέλεσμα και την ικανοποίηση σας.

Πολύ συχνά μας τυχαίνουν βλάβες ή προβλήματα στις υδραυλικές μας εγκαταστάσεις. Η εταιρεία μας εδρεύει στον Άγιο Μάμα Χαλκιδικής και καλύπτει όλων των ειδών βλαβών σε όλη την περιοχή Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης.

Με υπευθυνότητα και απόλυτη υποστήριξη μέσα από μια μεγάλη γκάμα υδραυλικών προϊόντων και υδραυλικά συστήματα σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Μερικές από τις εργασίες που αναλαμβάνουμε παρουσιάζονται παρακάτω:

 • Εγκατάσταση συστήματος ύδρευσης
 • Εγκατάσταση συστήματος αποχέτευσης
 • Επισκευή διαρροών
 • Επισκευή αποχέτευσης
 • Επέκταση του ήδη υπάρχοντος υδραυλικού συστήματος σας
 • Αντικατάσταση του γενικού διακόπτη ύδρευσης του σπιτιού σας
 • Εγκατάσταση ή επισκευή της παροχής νερού από τον μετρητή σας έως το σπίτι σας
 • Εγκατάσταση νέου ρολογιού ύδρευσης
 • Γενικές επισκευές στο μπάνιο σας


Είμαστε πάντα στην διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα να λύσουμε το πρόβλημα που σας απασχολεί και αφορά τα υδραυλικά του σπιτιού σας και πάντα με τις οικονομικότερες τιμές.

Ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια που πρέπει να προσέξουμε στην κατασκευή ενός νέου σπιτιού είναι το υδραυλικό του δίκτυο.

Στα παλιά σπίτια παρατηρούνται συχνά υδραυλικές εγκαταστάσεις ή εγκαταστάσεις θέρμανσης  όπου είναι παλαιού τύπου, όπως για παράδειγμα ο χαλκός.

Σήμερα έχουν αλλάξει κατά πολύ τα δεδομένα στο υδραυλικό κομμάτι προς όφελος του πελάτη με γνώμονα την αξιοπιστία αλλά και το μεγάλο χρόνο ζωής που προσφέρουν πλέων οι νέες υδραυλικές εγκαταστάσεις.

Έχοντας εμπειρία πολλών χρόνων αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση  των σωληνώσεων σας αλλά και νέες ολοκληρωμένες υδραυλικές εγκαταστάσεις  διασφαλίζοντας σας  τη ποιότητα, διάρκεια και αντοχή

Σε όλες τις υδραυλικές εργασίες μας χρησιμοποιούμε υλικά άριστης ποιότητας, με την μέγιστη διάρκεια ζωής ώστε να προκύψει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αναλαμβάνουμε επίσης ανακαινίσεις και επισκευές των επιμέρους σωληνώσεων ή ακόμη και ολόκληρου του δικτύου ύδρευσης, θέρμανσης, αποχέτευσης πάντα στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.

Μια προληπτική συντήρηση των υδραυλικών σας εγκαταστάσεων σας θα σας γλυτώσει από προβλήματα όπου ενδέχεται να δημιουργηθούν σε βάθος χρόνου και να σας κοστίσουν πολύ ακριβά.

Φανταστείτε μια διαρροή όπου ακόμη δεν έχει φανεί πόσο πιο γρήγορα και με μικρότερο κόστος θα γινόταν στο αρχικό της στάδιο  από το να είχε επεκταθεί και να είχε κάνει εκτεταμένες ζημιές. Και όλα αυτά θα λυνότανε πολύ απλά με την χρήση της θερμικής κάμερας όπου μπορούμε να δούμε ακόμη και τις διαρροές που είναι σε πολύ αρχικό στάδιο.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μια προληπτική συντήρηση των υδραυλικών σας εγκαταστάσεων σας.

Η καλύτερη διαφήμιση για εμάς είναι ο ευχαριστημένος πελάτης. Για τον λόγο αυτό κάθε πρόβλημα σας το αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά, με υπευθυνότητα και αξιοπιστία. Είμαστε πάντα στην διάθεση σας και μετά την υδραυλική εγκατάσταση ή οποιαδήποτε υδραυλική εργασία κάνουμε.

Καλύπτουμε όλες τις περιοχές της Χαλκιδικής όπως τα Νέα Μουδανιά, Νέα Καλλικράτεια, όλο το πρώτο και δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής.

Ορισμένες από τις επισκευές που αναλαμβάνουμε:

 • Εντοπισμός και αντιμετώπιση διαρροών με θερμική κάμερα
 • Οποιουδήποτε είδους μετατροπές και επισκευές σε υδραυλικά δίκτυα
 • Επισκευές σε δίκτυα αποχέτευσης
 • Επισκευές σε εγκαταστάσεις ομβρίων υδάτων
 • Αποκατάσταση θορύβων και κραδασμών στις υδραυλικές εγκαταστάσεις
 • Λύνουμε προβλήματα σχετικά με την πίεση και πλήρωση του δικτύου
  Τοποθετήσεις κάθε είδους θερμοσίφωνα
 • Επισκευές και συντηρήσεις σε καζανάκια, μπαταρίες και γενικά σε υδραυλικές εγκαταστάσεις.

Πάντα με τις καλύτερες τιμές και το καλύτερο αποτέλεσμα.